Tässä blogissa kahden pienen pojan äiti kertoo värkkäilyistään. Blogin aloitin pääasiassa korttelun

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Lomalla laiskotellaan ;)

Vielä on neljä lomapäivää laiskoteltavana! :D Jouukortteja ei tullut tänä vuonna tehtyä niin paljon että ei tullut edes kortteiluähkyä ;) Niinpä olen lomalla saanut muutaman kortinkin aikaiseksi! Tilauksen paisostuksesta kylläkin... Pieni tilauskin piti laittaa menemään paperellaan, kun hukkasin juuri ostamani säiliösiveltimen ja nyt vanhalla kuluneella siveltimellä värittäminen tuntuu aivan kauhean hankalalta!
Joulu sujui rauhallisesti ja kilttinäkin olin ollut kun lahjojakin tuli. Lahjat olivat meillä tänä vuonna joululepän alla :)
Neulasia ei tavinnut siivota lattioilta koko jouluna, mutta nyt on sitten pieni ongelma säilytyksen kanssa... Taidan siirtää puun askarteluhuoneeseen ja keksiä sille tekemistä vaikka naulakkona ettei tarvitse pois heittää. Varastossa puu veisi vain turhaan tilaa.

Niille ystäville, joille en ehtinyt kortteja askarrella, koristelin tällaiset kassit ja sisälle keräsin herkkuja ja pieniä lahjoja.
Tein sykyllä näitä kasseja varten omena-chutneytä Hellapoliisin ohjeella, ja nyt oli mukava laittaa näitä pieniä purkkeja maistiaisiksi joulupöytään:
Koristelin myös muutaman tulitikkurasian. Sievän kynttilön kanssa näistä tulee kivoja pieniä lahjoja:
No mutta siinäpä minun myöhästyneet jouluideani. Ehkä sitten ensi jouluksi ideaa näistä muillekin ;) Ja muisteleminenhan on aina mukavaa!
Ystäväni tilasi minulta muutaman tuparikortin ja tällaiset hänelle tein:

Aika vähissä on näihin tuparikortteihin soveltuvat kuvat... Pitää varmaan alkaa taas suunnittelemaan jotain "pientä" tilausta:D





1 kommentti:

  1. Voi kun kiva, joululeppä :)
    Olet tehnyt ihania juttuja nuo kassit oli varmaan mieleisiä. Ja tuparikortit, wau. Siitä muistuikin mieleen vein viimeisen sitä lajia yhdelle työkaverille.

    Oikein hyviä vuoden viimeisiä tunteja. Ja ensi vuonna teillä onkin sitten huippu ihanaa tulossa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!