Tässä blogissa kahden pienen pojan äiti kertoo värkkäilyistään. Blogin aloitin pääasiassa korttelun

perjantai 22. marraskuuta 2013

Painia painonappien kanssa

Postasinkin jo aiemmin uudesta iinostuksestani, lastenvaatteiden ompelusta. Näitä pieniä suloisuuksia ommellessani olen ähertänyt paljon, pähkäillyt paljon, päästänyt muutaman ärräpään, köyhtynyt useamman kympin mutta myös kokenut onnistumisen kokemuksia.

Viimeisin oppitunti oli materiaalien laadusta. Kokeilin nimittäin ensin käyttää lidlistä ostamaani painonappisettiä ja siinä olleita nepparipihtejä ja neppareita.

Huono idea! Nepparit oli vaikea saada paikoilleen kohdennettua eivätkä ne pysyneet paikoillaan. Sain valmiin bodyn jo melkein pilattua reikäiseksi näillä huonoilla nepeillä. Päätin heittää lidl-löydön kaapin perälle ja ostaa tilalle merkkitavaraa.

Tällä kattauksella alkoi homma sujua! Ei kannata pilata innostusta huonoilla tarvikkeilla. Materiaalien laadun eron huomasi kyllä kun yritin irrottaa innostuksissani värin päin hutiloimaani nepparia... Prymin painonappi ei meinannut millään irrota (tietenkään, kun se on tarkoitettu pysymään), kun taas lidlin nepit lähtivät helposti irti.
Pitää kehittää nuille lidöin neppareille jotain vaatimattomampaa käyttöä... Lastenvaatteissa ne joutuvat turhan suureen rasitukseen!

1 kommentti:

  1. Arvaas kuinka minä olen aikoinaan noiden kanssa tapellut. Ja usein jouduin antamaan periksi, kun en onnistunut.
    Onnea sinulle ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!