Tässä blogissa kahden pienen pojan äiti kertoo värkkäilyistään. Blogin aloitin pääasiassa korttelun

lauantai 20. joulukuuta 2014

Jumpsuitteja pukinkonttiin ja vauvaa odottamaan

Kummitytölle tein toisenkin haalarin samalla kaavalla, kuin aiemmin esittelemäni haalarin.
Tähän haalariin hain Metsolasta Pupu Tupuna -velouria. Ihanan pehmoinen haalari tuli ja kangastakin jäi vielä vähän, että vaikka muutaman pipon vielä tekee.

Nappi Kikasta ostin nuita tekstinauhoja, joilla sai kivasti ilmettä ompeluksiin.

Meidän tulevalle vauvalle ompelin sitten pienen jumpsuitin ob 4/12 kaavalla. Kankaana tässäkin Metsolasta ostettu joustofrotee.

Aika suuri tuo jumpuitti on kyllä... Olisin halunnut tehdä niin pienen, että olisi voinut pukea vauva siihen sairaalasta kotiin lähtiessä... Jos ehdin, niin voisin neuloa tarpeeksi pienen haalarin sitten sitä varten. Kiirehän tässä kyllä jo on kun laskettu aika on 30.12;) ja lähtö voi tulla milloin vain:D

Mummoni neuloi Ukolle välihaalarin nalle-langasta:) itse ompelin vain vetoketjun paikoilleen. Pitäsiköhän vaivan haalaristakin vinkata mummolle niin tulisi valmista ennen synnytystä;D

Toivottavasti synnytys menee kuitenkin mahdollisimman pitkälle ja vailla ensi vuoden puolellekin... Nyt olisi kova into järjestellä kaappeja ja saada koti järjestykseen ennen tulokasta:) katsotaan miten käy... Nyt nautitaan joulun odotuksesta!

2 kommenttia:

  1. Ihania niin sinun kuin mummonkin tekemä.
    Uudenvuoden vauva teille tulee.... yritä nyt saada 1.1.2015 se olisi aika kiva syntymäaika :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos:)
    Toivotaan, että menee ensi vuoden puolelle:) Hellukin olisi välipäivät lomalla, niin saisi itse kerättyä vähän voimia koitokseen:).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!