Tässä blogissa kahden pienen pojan äiti kertoo värkkäilyistään. Blogin aloitin pääasiassa korttelun

torstai 18. heinäkuuta 2013

I'm not messy, I'm creative!

Käsitöiden ja askarteluprojektien eri vaiheissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Minulla näyttää olevan myös oma suosikkini... Rakastan suunnittelua! Lehtien ja netin selailu uusien ideoiden perässä on ihanaa! Rakastan myös tarvikkeiden hankkimista ja alennuslankojen äärellä käyn usein tahtojen taistelua... Minulla on vielä tällä hetkellä askarteluhuone, jossa on reilusti tilaa projekteille ja suunnitelmille. Lähiaikoin joudun kuitenkin luopumaan huoneesta, koska Ukko tarvitsee joskus iman huoneen:). Saan säilyttää askartelupöytäni, mutta se siirretään toiseen huoneeseen, johon pitää mahtua myös tietokonepöytä, toinen tv ja koirien tarvikkeet. Järjestelykysymys. Tulen kuitenkin osoittamaan teille, että järjesteltävää riittää!
Tässä askartelupöytäni, joka siis siirtyy uuteen huoneeseen tuon viereisen hyllyn kanssa:

Pöytä ja hylly kaipaisivat kovasti järjestelyä, mutta säilytystilaahan niissä on reilusti!
Tämä rytöläjä saa lähteä:

Tuo on vanha keittiönpöytämme, joka siis toimii nyt yleisenä kaatopaikkana (pöydältä löytyy mm. trimmerin teriä:)). Kuitenkin cuttlebugille ja ompelukoneelle pitää keksiä uusi sijoituspaikka. Ompelukone taitaa joutua takaisin kaappiin.
Sitten rytöläjä2:

Siitä löytyy Ukon leluja ja keskeneräisiä projekteja... Kuitenkin jotain, mitä saa huoneeseen jättääkin;). Tuon ikean pöydän olen päällystänyt misaiikkipaloilla, sitä nyt on aika vaikea erottas kaiken rojun alta... Tuo pieni laatikisto on täynnä kaikkea pientä sälää stansseista mustepulloihin ja se mahtuu askartelupöydän alle. Sekin kaipaisi kuitenkin järjestystä!!
Kaappitilaa on runsaasti, mikä tarkoittaa, että olen hamstrannut aivan liikaa tavaraa!! Kaapeussa on muun muassa matonkudetta virkattua mattoa varten, vaikka nuskani eivät kestä virkata sitä. Kaapeissa on myös lukematon kerä tarjouslankoja, joista ehkä joskus voisi tehdä jotain... ehkä joululahjoja.. 7 veljestä tarvii aina ja huopuvasta langasta saa tehtyä vaikka mitä kivaa!! Pari hyllyä on myös paperinarua suuruudenhulluihin projekteihini (jitka on yllättäin kesken). Nämä kaapit pitäisi kutistaa kolmannekseen... Siispä joululahjoja tekemään. Ystävät ja suku taitaa saada tee-se-itse -settejä joulupukilta...

Suunnittelu, tarvikkeiden hankinta on ihanaa!! Keräsi muutaman keskeneräisen projektin kuvaan:

Siinä on tilkkupeittoa, pari tunikaa, vauvan haalari, tiskirätti, pipo, sisustuskori ja säärystin. Ehkä vielä joskus saan nuista valmista... Suuri paheeni on myös paisutella suuria suunnitelmiani. Joulun alla aloin tekemään säärystimiä ja ostin tietysti langat kolmiin eri värisiin säärystimiin. Yhdet sain valmiiksi. Kuulostaa aika pahalta, mutta olen jo hieman parantanut tapojani ja nämä kuvat ovat hyvää realiteettiterapiaa! Toinen realiteettiterapia on tiliotteen lukeminen, josta näkyy vanhempainpäivärahan määrä;).
Kortteilu sopii siksikin paremmin minulle, koska siinä työt valmistuvat nopeammin. Mutta tietysti askattelupöydällä on myös paikka kaikille keskeneräisille korteille;)
Askarteluhuoneen seinällä on minulle sopiva sisustustarra;)

Kiitos kun pistäydyit! Toivottavasti tapaukseni toimii varoittavana esimerkkinä muille. Jos kärsit vastaavasta hulluudesta, tunnusta pois! Myöntämunen on ensimmäinen askel paranemisen tiellä, eikä vertaistukikaan haittaisi;)

4 kommenttia:

  1. Voi Miia... täällä ilmoittautuu suomen hulluin :)
    Kyllä tuollainen oma nurkka pitää olla missä askartelee. Onneksi Ukko on vielä niin pieni, ettei omaa huonetta tarvitse. Mutta aika kuluu niin hurjaa vauhtia.
    On sinullakin keskeneräisiä, ja niin pitääkin olla .D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nokian terkuista ♥
    Oikein mukavia häitä teille, toivottavasti on kaunis sää !

    VastaaPoista
  3. Enhän minä klipsuista luovu, monta laukkua on valmiina ja uusikin maali :)

    VastaaPoista
  4. Muistatko kun ehdotit minulla auton tekoa ?
    Sellaista olen tänään väsännyt, mutta ei tule formulaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!