Tässä blogissa kahden pienen pojan äiti kertoo värkkäilyistään. Blogin aloitin pääasiassa korttelun

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Laukusta kortiksi!

Aloitan kortin suunnittelun yleensä kuvasta ja seuraavana valitsen taustapaperit ja värit. Maanantaina sain idean laukusta :). Nimittäin Annelin laukusta Annelin käsityöt2 -blogista! Anneli oli sommitellut laukkuun niin ihanat värit, että ajattelin heti niiden toimivan hienosti myös kortissa ;). Tällainen kortti siitä sitten syntyi:

Tuo 60 ei sitten Anneli liity mitenkään sinuun tai blogiisi ;)! Minulta oli vaan sopivasti tilattu kortti 60 täyttävälle naiselle:). Annelin laukussa käytetyt klipsut kyllä puuttuvat kortistani, mutta jätetään niiden käsittely sen homman osaavalle!
Laukuista puheen ollen, esittelenpäs vielä uuden vaippalaukkuni! Metsästin eilen kaupungilla sievää laukkumaista reppua, johon vaippa-vermeet saisi mukaan kun kantaa vauvaa liinassa. Kantoliinan kanssa kun perinteinen hoitolaukku on aika kehno kannettava. Löysin looulta Oulun Laukkumaailmasta tällaisen pienen nahkarepun:

Tänään testasin repun käytännössä, kun olimme katsomassa Ukon kanssa miesten ykkösen Oulun paikallisottelua AC Oulu- OPS. Mukava reissu oli ja reppukin toimi hienosti:). Ukko viihtyi hyvin kantoliinassa seuraillen ensimmäisen puoliajan ihmisiä ja toisen puoliajan laskien lampaita. Nyt taidan itsekin alkaa lampaiden laskentaan! Mukava kun kävit! Lämmintä loppuviikkoa!

1 kommentti:

  1. Voi miten kaunis kortti !
    Olipa ihanaa lukea, että minun ideastani saa näinkin erilaista, mutta se inspis iskee aina jostain:)
    Eikä tuo luku ole mitenkään hirveän kaukana..... kamalaa :(

    Nätti laukku, tuota kelpaakin mukana kannella .
    Oikein hyvää loppu viikkoa sinne Ouluun ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!