Tässä blogissa kahden pienen pojan äiti kertoo värkkäilyistään. Blogin aloitin pääasiassa korttelun

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Miian kokeileva puutarha

Asumme nykyistä paritaloamme nyt toista kesää. Pienellä pihalla on mukava kasvattaa milloin mitäkin yrityksiä;). Viime kesänä tomaattiviljelmät menivät lievästi sanottuna överiksi, kun taimia tuli pienen kylän tarpeeksi... Tänä vuonna olin vähän viisampi (ja kiireisempi) ja ostin YHDEN valmiin taimen. Kasvikaapissa kasvaa nyt muutaman sentin läpimitaltaan tomaatteja:)

Sain tällaisen mainoksen mukana postissa keväällä:

Paperin sisällä oli kukan siemeniäm Kaitoin paperin multaan ja nyt kukkapenkissä kukkii tällainen:

Mikä lie? Tiedätkö? Jonkun muunkin siemenen sain tuosta kasvamaan ja niistäkin jo osa kukkii:) Niistä tunnistuskuvaa myöhemmin. Sain viime keväänä työnantajalta miniruusun, jonka laitoin penkkiin. Penkissä ruusu kasvoikin normaalin ruusun kokoiseksi ja teki isompia kukkiakin. Tänä kesänä ruusu heräsi taas eloon minikokoisena :)

Joku tuholainen oli iskenyt ruusuun... Toivottavasti mini selvisi hyökkäyksestä. Saa nähdä kasvaako ruusu tänäkin vuonna aikuiseksi. Näiden lisäksi penkissä on myös laaja valikoima erilaisia rikkaruohoja;). Penkistä puskee myös tällainen:

...samaa mikälie-sarjaa... Ei mitään hajua! Entisen asukkaan perintojä.. Voisiko tuo olla vadelma? Päädyin nykkimään ne pois kun ei totuus selvinnyt. Vaikuttaa kuitenkin aika sinnikkäältä tapaukselta, joten ehkä se ensi kesänä saa sitten kasvaa. Hyvää viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Pianhan pääset satoa korjaamaan. Eikä kaupan tomaatit ole mitään, verrattuna oma kasvattamiin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!