Tässä blogissa kahden pienen pojan äiti kertoo värkkäilyistään. Blogin aloitin pääasiassa korttelun

perjantai 25. lokakuuta 2013

Koreaa kestoilua

Taskuvaippojen tehtailu jatkui eilen, kun Ukon aamupäiväunien aikana leikkasin 7 vaipan kankaat ja ompelin kaksi vaippaa valmiiksi:)

Kankaat on myllymuksuilta. Tilasin kaksi 60cm palaa ja toisesta sain viisi (1xS, 3xM, 1xL) vaippaa ja toisesta neljä (2xM, 2xL). Muokkasin Suuri käsityö -lehden ohjetta hieman ja tein myös selkään kuminauhakujan, kun ohjeessa kuminauha siksakattiin.

Ensimmäisessä tekeleessä kuminauha oli ohjeen mukaan näin:

Näitä on nyt ilo vaihdella, kun on niin ihania kuoseja:D
Joulukortitkin vähän etenee! Olen tehnyt ison kasan valmiita pohjia tuikkukortteja varten:) Nyt pitäisi vielä päättää mitä tuohon koteloon laittaisi... Tuikkujen sijasta kun sinne voisi laittaa vaikka suklaatakin;) Pitää ostaa siis paljon erilaisia suklaapatukoita ja sovitella niitä kortteihin;)


Tänään lähden ystävän kanssa ulos syömään:D ehkä heittäydymme hurjiksi ja käväisemme vielä oluella jossain. Lähdemme kunhan saamme vauvat nukkumaan ja varmaan itse nukahdamme alkuruoan aikana;). En ole Ukon syntymän jälkeen voinut yksin käydä oikein missään, kun Ukko ei suostu syömään tuttipullosta... Nyt kuitenkin yösyötöt ovat aika lailla loppuneet ja pääsen vihdoin vähän tuulettumaan! Toivottavasti osaamme keskustella muustakin kuin vauvoista...
Mukavaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Mahtavaa kun jaksat tehdä noita kestovaippuja.
    Mukavaa iltaa kaverin seurassa. Luulen kyllä että jutut menee vauvoihin, aina loppujen lopuksi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!